NYHET!
Vi lanserar Energigranskaren. Läs mer här.
customers

Lars Andrén

Lars Andrén har en mångårig och bred erfarenhet inom förnybar energi, energieffektivt byggande och framför allt solenergi. Under de senaste 30 åren ägnar sig Lars huvudsakligen åt föreläsningar och författande genom sitt eget företag DrivKraft Andrén AB. Lars var under åren 1995 - 2015 ordförande i branschorganisationen Svensk Solenergi

Erik Pihl är energisakkunnig på Naturskyddsföreningen. Innan dess arbetade han på sekretariatet för det internationella forskarnätverket Future Earth. Han har lett arbetet med fyra forskningsrapporter om klimat som tagits emot av UNFCCC och varit medförfattare till Exponential Roadmap. Erik har tidigare också forskat inom energiteknik på Chalmers.

Another success story
customer

Maja Wennberg Fåhraeus

Maja Wennerberg Fåhraeus är sakkunnig i energifrågor på WWF Sverige. Maja har flerårig erfarenhet från solcellsbranschen som konsult och utbildare. En stark drivkraft är att lyfta fram synergier mellan förnybar energiproduktion och andra samhällsnyttor och hitta vägar framåt för en demokratisk energiomställning.

Read Story

CREATE IT WITH INFORM.

Creating great websites is a breeze with Inform‘s suite of interface components.

purchase inform • $79
browse pages